ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άγιος Νικόλαος - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1: Ο Μάνιος έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους φιλοξενούμενους στο 91'

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. INTIME

Ο Παναγιώτης Μάνιος λύτρωσε την Αναγέννηση χάρη στην κεφαλιά του στο 90+1' απέναντι στον Άγιο Νικόλαο στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα της Καρδίτσας να αποκτά προβάδισμα.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έφυγε με το διπλό από την Κρήτη, επικρατώντας του Αγίου Νικολάου με 1-0, χάρη στην κεφαλιά του Παναγιώτη Μάνιου, ο οποίος χάρισε στην ομάδα του το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι είχαν καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τον έλεγχο, σημειώνοντας μάλιστα στο πρώτο ημίωρο του αγώνα πέντε σουτ εντός εστίας, με τον Νέστορα Γκέκα να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις και να διατηρεί το μηδέν στην εστία του.

Η πρώτη καλή στιγμή του Αγίου Νικολάου ήταν μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά το φαλτσαριστό σουτ του Μηνά. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, με τον Γκέκα να αποκρούει σωτήρια εξ επαφής, έπειτα από το σουτ του Νοκάι από πλεονεκτική θέση.

Οι παίκτες του Νίκου Σουργιά συνέχισαν το πρέσινγκ, υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε δύο καίριες αποκρούσεις, Στο 14' ο Μαρκάκης δοκίμασε μία σέντρα σουτ του Μαρκάκη, ενώ στο 18' ο Μηνάς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Παπαδόπουλο να δοκιμάζει ένα αδύναμο σουτ εκτός περιοχής. Η μπάλα έφτασε στον Νοκάι, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, αλλά ήταν άστοχος. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Παπαδόπουλος εκτέλεση απευθείας το φάουλ, αλλά ο Γκέκας δήλωσε πάλι παρών.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δεν απείλησαν με αξιώσεις την εστία του Δαψαλάκη στο 42' είδαν τον Μπένκο να βρίσκει την μπάλα, μετά την καλή ενέργεια από τον Καρανίκα που έπιασε ένα εξαιρετικό βολέ από το ύψος της περιοχής, η οποία χτύπησε στη συνέχεια στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ. Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχαν αξιόλογες φάσεις, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο, να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 90+1' ο Μάνιος έπιασε την κεφαλιά μετά από πλάγιο από τα δεξιά και έστειλε την μπάλα στην εστία του Μπένκο, διαμορφώνοντας το 0-1 για την ομάδα του.

Άγιος Νικόλαος: Μπένκο, Πλουσής (65' Κατσαρός), Πιθαρούλης, Τσανάι, Μαυρής (71' Πάγια), Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης (56' Φουκαράκης), Νοκάι (71' Τζιλάι).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας (78' Κουτρομάνος), Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Μπάλλας (65' Μπραμπίγια), Πλέγας, Μανιός, Μπενγκόα) (65' Γκουγκούδης), Μπιανκόνι (22' Γκίνι), Βιδάλ (78' Πολίτης).

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ