ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ: Υποψήφιος αντικαταστάτης του Όφερμαρς ο Ζόρντι Κρόιφ

Ο Ζόρντι Κρόιφ, νέος σύμβουλος στρατηγικής της Μπαρτσελόνα
Ο Ζόρντι Κρόιφ, νέος σύμβουλος στρατηγικής της Μπαρτσελόνα © 2020 DOLORES OCHOA / ASSOCIATED PRESS

Ο Ζόρντι Κρόιφ είναι σε συζητήσεις με τον Άγιαξ για να αντικαταστήσει τον Μαρκ Όφερμαρς, σύμφωνα με ολλανδικό δημοσίευμα. Ο γιος του θρυλικού Γιόχαν, εργάζεται από το καλοκαίρι στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ως σύμβουλος στρατηγικής.

Ο Άγιαξ είναι σε αναζήτηση διευθυντή ποδοσφαίρου, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο Μαρκ Όφερμαρς, μετά το σάλο που ξέσπασε λόγω της σεξουαλικής παρενόχλησης εργαζομένων του Αίαντα.

Σύμφωνα με την ολλανδική "Telegraaf" ένας από τους υποψήφιους για να καλύψει το κενό του Όφερμας είναι ο Ζόρντι Κρόιφ, γιος του θρύλου Γιόχαν Κρόιφ. Υπενθυμίζεται ότι παλαιότερα δημοσιεύματα συνέδεσαν τον Κλάρενς Ζέεντορφ με το ίδιο πόστο.

Ο Ζόρντι Κρόιφ ανήκει στο δυναμικό της διοίκηση της Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι ως σύμβουλος στρατηγικής. Με τον Άγιαξ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ως ποδοσφαιριστής σε επίπεδο ανδρών, παρά μόνο στις ακαδημίες, αλλά έχει ισχυρό δέσιμο με τον σύλλογο, λόγω της πορείας του πατέρα του. Όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του, όπως αναφέρει το ολλανδικό δημοσίευμα.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ