ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ: Ο Άλφρεντ Σχρέντερ, πρώην βοηθός του Τεν Χαχ και του Κούμαν, πρώτη επιλογή για τον πάγκο

Ο βοηθός προπονητή του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα, Άλφρεντ Σχρέντερ, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβάντε για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο βοηθός προπονητή του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα, Άλφρεντ Σχρέντερ, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβάντε για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Άλφρεντ Σχρέντερ αναμένεται να αναλάβει τον Άγιαξ το καλοκαίρι από τον Έρικ τεν Χαχ, του οποίου ήταν βοηθός στην πορεία προς τα ημιτελικά του Champions League 2018-2019.

Ο Έρικ τεν Χαχ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον Άγιαξ το προσεχές καλοκαίρι, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με συνέπεια ο "Αίαντας" να καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την άμεση διαδοχή.

Το νο1 προπονητής στη λίστα και ο επικρατέστερος να αναλάβει τα ηνία σύμφωνα με την Telegraaf (αν οι Ολλανδοί καταβάλλουν τη ρήτρα του 1.500.000 ευρώ) είναι ο βοηθός του Τεν Χάαχ στην πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, Άλφρεντ Σχρέντερ, ο οποίος από τον Ιανουάριο βρίσκεται στο "τιμόνι" της Μπριζ.

Ο 49χρονος Ολλανδός γνωρίζει πολύ καλά το σύλλογο και εξαργύρωσε εκείνη τη σεζόν στο Άμστερνταμ ως διάδοχος του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στη Χόφενχαϊμ. Αν και απολύθηκε το καλοκαίρι του 2020, βρήκε αμέσως δουλειά ως βοηθός του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα.

Όταν αποχώρησαν στο τέλος του περασμένου έτους, αντικατέστησε τον Φιλίπ Κλεμάν (που έφυγε για τη Μονακό) στους Βέλγους και στο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην Pro League έχει καταστήσει την Μπριζ την ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς, τα περισσότερα γκολ και τη μεγαλύτερη κατοχή μπάλας στην Pro League.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ