CHAMPIONS LEAGUE

Άγιαξ - Ντόρτμουντ 4-0: Πάρτι στο Άμστερνταμ με εκπληκτικό Αίαντα

Ο Ντούσαν Τάντιτς του Άγιαξ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", Άμστερνταμ | Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
Ο Ντούσαν Τάντιτς του Άγιαξ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", Άμστερνταμ | Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 © 2021 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Άγιαξ ήταν σαρωτικός στο Άμστερνταμ απέναντι στην Ντόρτμουντ και επικράτησε 4-0 στο ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου του Champions League.

Ο Άγιαξ μετέτρεψε σε παράσταση σε ένα ρόλο το παιχνίδι κόντρα στην Ντόρτμουντ, που αποτελούσε ντέρμπι κορυφής για τον 3ο όμιλο του Champions League. Το τελικό 4-0 στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα.

Όλοι περίμεναν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, όμως το πάρτι του Αίαντα άρχισε μόλις από το 11ο λεπτό. Ο Μάρκο Ρόις έκανε μία κεφαλιά προς τα πίσω σε προσπάθεια να διώξει και άθελά του έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο Άγιαξ δεν επαναπαύτηκε, συνέχισε να δημιουργεί, αφού είχε κλείσει τους Γερμανούς έξω από την περιοχή τους. Ο Ντέιλι Μπλιντ με πανέμορφο σουτ έκανε το 2-0 στο 25', ενώ ο Σεμπαστιάν Αλέρ είχε κι αυτός τη δυνατότητα να αυξήσει τον δείκτη του σκορ.

Με την έναρξη του 2ου μέρους ο Έρλινγκ Χάλαντ είχε δοκάρι σε μία αντεπίθεση (και με τον 37χρονο Ρέμκο Πάσφεερ που έπαιξε βασικός στο τέρμα να κάνει επέμβαση πρώτα). Αυτή ήταν και η μοναδική στιγμή που οι Βεστφαλοί παρουσίασαν σφυγμό.

Ακολούθησε νέος καταιγισμός ευκαιριών του Άγιαξ, με τον Άντονι και τον Αλέρ να σημειώνουν τα τελευταία τέρματα του αγώνα.

ΑΓΙΑΞ: Πάσφεερ, Μαζραουί (83' Ρενς), Τίμπερ, Μαρτίνες, Μπλιντ, Άλβαρες, Χράφενμπερχ, Άντονι (76' Νέρες), Μπέρχαουζ (69' Κλάασεν), Τάντιτς, Αλέρ (83' Νταραμί)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Μενιέ (79' Βολφ), Ακάντζι, Χούμελς (79' Πόνγκρατσιτς), Σουλτς (46' Τζαν), Μπέλιγχαμ, Βίτσελ, Μπραντ (88' Κνάουφ), Ρόις, Χάλαντ, Μάλεν (53' Αζάρ)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ