ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ: Η UEFA απαγόρευσε το φόρο τιμής στη μνήμη του Μπομπ Μάρλεϊ στη φανέλα των Ολλανδών

Η φανέλα του Άγιαξ χωρίς το σήμα στη μνήμη του Μπομπ Μάρλεϊ
Η φανέλα του Άγιαξ χωρίς το σήμα στη μνήμη του Μπομπ Μάρλεϊ PRINT SCREEN YOUTUBE

Η UEFA δεν επέτρεψε στον Άγιαξ να έχει το σήμα με τα τρία πουλιά σε διαφορετικά χρώματα, στη μνήμη του Μπομπ Μάρλεϊ, στην εκτός έδρας εμφάνιση των Ολλανδών.

Το Σάββατο το βράδυ ο Άγιαξ αγωνίστηκε εκτός έδρας με τη Τσβόλε και για πρώτη φορά φέτος φόρεσε την τρίτη εμφάνιση, η οποία είναι αφιερωμένη στον Μπομπ Μάρλεϊ και μάλιστα είχε αποσπάσει κολακευτικά λόγια για την παρουσίαση της.

Στη συγκεκριμένη φανέλα πέρα από την τριχρωμία που παραπέμπει στα χρώματα της Τζαμάικα απ' όπου καταγόταν ο γνωστός τραγουδιστής υπήρχαν και τρία πουλιά στην πλάτη, πάνω από το όνομα των ποδοσφαιριστών, απο το πασίγνωστο τραγούδι "Three Litle Birds" που αποτελεί και ανεπίσημο ύμνο των οπαδών του Αίαντα.

Η λεπτομέρεια αυτή όμως απουσίαζε από τις εμφανίσεις του Σαββάτου και όπως έγινε γνωστό η UEFA απαγόρευσε στον Άγιαξ τη χρησιμοποίηση του καθώς θεωρεί πως εκφράζει κάτι διαφορετικό και δεν συμπεριλαμβάνεται στα επιτρεπτά σύμβολα. Έτσι η UEFA απαγόρευσε στον Άγιαξ να αγωνίζεται με τη συγκεκριμένη φανέλα στις επίσημες διοργανώσεις της.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ