NATIONS LEAGUE

Αγγλία - Γερμανία: Αποδοκιμάστηκε ο Μαγκουάιρ κατά την αναγγελία των ενδεκάδων

Αγγλία - Γερμανία: Αποδοκιμάστηκε ο Μαγκουάιρ κατά την αναγγελία των ενδεκάδων
@2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η παρουσία του Χάρι Μαγκουάιρ στο αρχικό σχήμα της Αγγλίας κόντρα στην Γερμανία δεν άρεσε σε αρκετούς φίλους των "τριών λιονταριών", με αποτέλεσμα να γνωρίσει αποδοκιμασίες λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα των δύο ομάδων στο "Γουέμπλεϊ".

Δύσκολοι καιροί για τον... Χάρι Μαγκουάιρ. Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χάσει τη θέση του βασικού στην ομάδα του, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να συνεχίζει να του δείχνει εμπιστοσύνη καλώντας τον στην εθνική Αγγλίας αλλά το γεγονός αυτό να μη βρίσκει σύμφωνο, ένα κομμάτι της αγγλικής εξέδρας.

Απέναντι στην Ιταλία ο Μαγκουάιρ ήταν βασικός (έπαιξε σε όλο το ματς) και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, μιας που το ματς ήταν εκτός έδρας (Σαν Σίρο), όμως δεν συνέβη το ίδιο και το βράδυ της Δευτέρας (26/9), στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Γερμανία για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Ο παίκτης των κόκκινων διαβόλων επιλέχτηκε από τον ομοσπονδιακο τεχνικό για το βασικό σχήμα των "τριών λιονταριών" (αριστερός στόπερ σε τριάδα, δίπλα σε Στόουνς και Ντάιερ) και κατά την αναφώνηση του ονόματός του από τα μεγάφωνα του σταδίου υπήρχαν αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, από μερίδα των Άγγλων φιλάθλων.

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ