ΑΓΓΛΙΑ

Αγγλία: Επιστροφή στη δράση από την Τρίτη, πιθανές οι αναβολές σε ματς της Premier League

Ο Ντίας στην αναμέτρηση της Έβερτον με τη Λίβερπουλ
Ο Ντίας στην αναμέτρηση της Έβερτον με τη Λίβερπουλ 2022 AP PHOTO/JON SUPER

Επιστρέφει η ποδοσφαιρική δράση στην Αγγλία από την Τρίτη (13/9) με τα παιχνίδια της Championship και της Football League μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβες, ωστόσο άγνωστο παραμένει ακόμα τι θα γίνει με τα ματς της Premier League, που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στο Λονδίνο.

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει την Τρίτη (13/9) στην Αγγλία μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών την περασμένη Πέμπτη (8/9).

Λόγω της μεγάλης απώλειας αναβλήθηκε όλη η αγωνιστική δράση, ωστόσο όπως έκανε γνωστό η EFL, αυτή θα επιστρέψει την Τρίτη (13/9), ενώ πριν την έναρξη των παιχνιδιών θα γίνεται ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Αγγλίας.

Την ίδια στιγμή άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με την Premier League, καθώς το ενδεχόμενο να αναβληθούν τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο, είναι αρκετά πιθανό.

Ο λόγος είναι η ανησυχία για την ασφάλεια των αγώνων που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στο Λονδίνο, ελέω της κηδείας της Βασίλισσας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (19/9).

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ