ΑΓΓΛΙΑ

Οπαδοί της Μίλγουολ γιούχαραν τους παίκτες που γονάτισαν για το Black Lives Matter

Οι παίκτες της Μίλγουολ και της Ντέρμπι γονατίζουν για το Black Lives Matter
Οι παίκτες της Μίλγουολ και της Ντέρμπι γονατίζουν για το Black Lives Matter TWITTER

Ένα αρνητικό γεγονός συνέβη στην αναμέτρηση της Μίλγουολ με την Ντέρμπι για την Championship, όταν οπαδοί των γηπεδούχων γιούχαραν τους παίκτες που γονάτισαν για το Black Lives Matter.

Οι οπαδοί επιστρέφουν σιγά σιγά στα γήπεδα της Αγγλίας, καθώς είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο που επετράπη η είσοδος στις κερκίδες σε 2.000 φιλάθλους. Ωστόσο, στο παιχνίδι της Μίλγουολ με την Ντέρμπι για την Championship υπήρξε ένα αρνητικό γεγονός.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες έστειλαν αντιρατσιστικό μήνυμα και γονάτισαν πριν από το πρώτο σφύριγμα στηρίζοντας το κίνημα του Black Lives Matter. Ωστόσο, μία μερίδα οπαδών των γηπεδούχων γιούχαρε τους ποδοσφαιριστές.

Η Μίλγουολ κράτησε απόσταση από αυτή την μερίδα οπαδών και με δήλωσή της τόνισε ότι στόχος είναι η απομάκρυνση του ρατσισμού από τον αθλητισμό και την κοινωνία.

"Στηρίζουμε τις προσπάθειες ώστε να ξεφορτωθούμε από τον αθλητισμό και την κοινωνία, όλες τις μορφές διάκρισης. Είναι καθήκον μας να στείλουμε ένα μήνυμα. Το να γονατίζουμε δεν αντιπροσωπεύει συμφωνία μας με ένα πολιτικό μήνυμα ή ιδεολογία, αλλά είναι για να εμποδίσουμε τον ρατσισμό" αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ