ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφιέρωμα του Copa90 στον Χατζηπαναγή: "Ο Έλληνας Μαραντόνα"

Αφιέρωμα του Copa90 στον Χατζηπαναγή: "Ο Έλληνας Μαραντόνα"

Το διαδικτυακό κανάλι "Copa90" δημιούργησε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, Βασίλη Χατζηπαναγή, τον οποίο χαρακτηρίζει "Έλληνα Μαραντόνα". (VIDEO)

O Βασίλης Χατζηπαναγής αποτελεί μία από τις εμβληματικότερες μορφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο "Νουρέγιεφ", όπως ήταν το ψευδώνυμό του, πραγματοποίησε μία σπουδαία καριέρα με τη φανέλα του Ηρακλή, αποτελώντας -κατά γενική ομολογία- έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα.

Το διαδικτυακό κανάλι " Copa90" βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στη Θεσσαλονίκη και δημιούργησε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα για τον θρύλο του Ηρακλή. Για τον "Ελληνα Μαραντόνα", όπως τον αποκαλούν, μίλησαν οι Χρήστος Ζίφκας (παλαίμαχος αμυντικός του Ηρακλή), Γιώργος Φοιρός (παλαίμαχος αμυντικός του Άρη και του Ηρακλή) αλλά και ο νεαρός Γιώργος Μακρής που αγωνίζεται στον Γηραιό.

Μάλιστα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής στέκεται στη συμβολή του Χατζηπαναγή στην εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, υποστηρίζοντας πως αποτελεί ίνδαλμα για τα νέα παιδιά.

Δείτε το εξαιρετικό video-αφιέρωμα:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ