ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: Ένταση στο φινάλε με πρωταγωνιστές Μπαντιμπανγκά και Άντριγια Ζίβκοβιτς

Ζίβκοβιτς και Μπαντιμπαγκά μετά το τέλος του ΑΕΛ - ΠΑΟΚ
Ζίβκοβιτς και Μπαντιμπαγκά μετά το τέλος του ΑΕΛ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ, δημιουργήθηκε ένταση με πρωταγωνιστές τους Μπαντιμπανγκά και Άντριγια Ζίβκοβιτς, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο.

Πρωταγωνιστές ήταν οι Ζιγκί Μπαντιμπανγκά και Άντριγια Ζίβκοβιτς που λίγο έλειψε να πιαστούν στο χέρια. Όταν ο πρώτος έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον δεύτερο ο οποίος με τη λήξη της αναμέτρησης πήγε να του ζητήσει το λόγο.

Στη συνέχεια άπαντες από τις δύο ομάδες, με πρώτο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έπειτα από λίγα λεπτά η κατάσταση εξομαλύνθηκε.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕΛ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ