ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ο Καραπιάλης επιστρέφει ως υπεύθυνος για τις Ακαδημίες των βυσσινί

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ΑΕΛ και Ολυμπιακού, Βασίλης Καραπιάλης
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ΑΕΛ και Ολυμπιακού, Βασίλης Καραπιάλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Καραπιάλης, που έχει γράψει χρυσές ποδοσφαιρικές σελίδες με τη φανέλα της ΑΕΛ, επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε, αναλαμβάνοντας το ρόλο του υπεύθυνου όλων των μικρών ομάδων των βυσσινί.

Εντελώς ανανεωμένη και με φρέσκα πρόσωπα στο δυναμικό της θα εμφανιστεί τη νέα αγωνιστική σεζόν που θα την βρει στην Super League 2 η ΑΕΛ.

Λίγο καιρό μετά την είδηση της συμφωνίας με τον Κώστα Φραντζέσκο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου είναι έτοιμη και για μία μεγάλη επιστροφή που ακούει στο όνομα Βασίλης Καραπιάλης.

Συγκεκριμένα μετά από έξι χρόνια που υπηρέτησε τους βυσσινί ως παίκτης ζώντας μαζί τους μεγάλες στιγμές μεταξύ των οποίων την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 1986-87, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα αναλάβει πλέον ένα εντελώς διαφορετικό πόστο, αυτό το υπεύθυνου όλων των μικρών ομάδων της ΑΕΛ, που βρίσκονται δηλαδή κάτω από την πρώτη ομάδα.

Η έλευση του Καραπιάλη ως υπεύθυνος Ακαδημιών δεν θα είναι πάντως η μοναδική επιστροφή παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στην ΑΕΛ αφού πόστο εμφανίζεται έτοιμος να αναλάβει και ο Νίκος Πατσιαβούρας που θα είναι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Αξίζει επίσης σημειωθεί πως στη νέα ΑΕΛ θα έχουν ρόλο και οι Τάκης Παραφέστας (γενικός διευθυντής) και Μιχάλης Ζιώγας (βοηθός προπονητή), αμφότερα εκλεκτά μέλη της χρυσής ομάδας των βυσσινί μέσα στη δεκαετία του '80.

TAGS ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ