ΑΕΛ

ΑΕΛ: Πήρε και Νικολιά, μετά τον Γκοτζαμανίδη

O Αλέξανδρος Νικολιάς με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα
O Αλέξανδρος Νικολιάς με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον Αλέξανδρο Νικολιά, μετά την απόκτηση και του Νικόλαου Γκοτζαμανίδη, υπό τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Το μεταγραφικό της έργο συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς η ΑΕΛ, η οποία μετά την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού, Νικόλαου Γκοτζαμανίδη, προχώρησε και σε δεύτερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λάρισας απέκτησε τον Αλέξανδρο Νικολιά, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός από τους "ερυθρόλευκους".

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι από τους Πειραιώτες, θα φοράει τη φανέλα των "βυσσινί" για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ο Νικολιάς στο παρελθόν έχει περάσει επίσης, από την ΑΕΚ, τη Γλυφάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΠΑΣ Γιάννενα, με τον οποίο αγωνίστηκε 14 φορές την περασμένη σεζόν στη Super League 2, χωρίς να πετύχει ωστόσο, κανένα γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Νικολιά Αλέξανδρο με δανεισμό από τον Ολυμπιακό για δύο συν ένα χρόνια.

Ο Νικολιάς Αλέξανδρος είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,76 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος .

Στην έως τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ (1 συμ.), Γλυφάδα (10 συμ. – 1 γκολ), Ολυμπιακό Βόλου (51 συμ. –6 γκολ) και ΠΑΣ Γιάννενα (75 συμ. – 6 γκολ) και φέτος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Λάρισα για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα".

TAGS ΑΕΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ