ΑΕΛ

ΑΕΛ: Η πρώτη αποστολή του Τάτση ενόψει Ατρόμητου

Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten.
Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Γιάννη Τάτση, υποδέχεται το Σάββατο τον Ατρόμητο και ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 4-1 οι εξελίξεις στην ΑΕΛ ήταν καταιγιστικές και ακολούθησε η απομάκρυνση του Γρηγορίου που παραιτήθηκε μετά τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια και η έλευση στην ομάδα του Γιάννη Τάτση.

Ο νεαρός προπονητής ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Super League το Σάββατο (28/11, 17:15) με αντίπαλο τον Ατρόμητο την Παρασκευή (27/11) έβγαλε την πρώτη του αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές.

Ο Τάτσης δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα ενώ και τα τεστ για κορονοϊό που έκαναν οι "βυσσινί" την Παρασκευή βγήκαν αρνητικά. Η αποστολή αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Νάγκι, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Γεωργακόπουλος, Μαϊντανός, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Στελιάνο, Γκοτζαμανίδης, Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Τρούγιτς, Τόρζε, Σπαρβ, Γλυνός, Γιουνές, Ντουρμισάι, Πλατέλλας, Πινακάς.


TAGS ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ