ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ενίσχυση στην επίθεση με Σέρχιο Νούνιες

Ο Σέρχιο Νούνιες με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη
Ο Σέρχιο Νούνιες με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ενισχύεται στην επίθεση με την απόκτηση του 22χρονου Ουρουγουανού επιθετικού, Σέρχιο Νούνιες, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Πενιαρόλ

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Ουρουγουανού επιθετικού, Σέρχιο Νούνιες, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Πενιαρόλ.

Ήδη ο Ουρουγουανός φορ προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα και έχουν εκκινήσει οι διαδικασίες για την έκδοση της μπλε κάρτας και τη φανέλα με το Νο. 27.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: "Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκε σήμερα το πρωί ο 22χρονος Ουρουγουανός φορ, Σέρχιο Νούνιες (Sergio Nunez), όπου παρουσία του προέδρου της ομάδας, κ. Αχιλλέα Νταβέλη και του μάνατζέρ του, Γκιγιέρμο Ακουαρόνε, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την ΑΕΛ.

Παρόντες επίσης κατά την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας μετακίνησης του ποδοσφαιριστή από την Πενιαρόλ του Μοντεβιδέο στους «βυσσινί», ήταν οι Τεχνικός και Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Τάσος Βενέτης και Στάθης Ταυλαρίδης, αντίστοιχα.

Ο Νούνιες αποτελεί το πρώτο απόκτημα της ΑΕΛ κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του αναχώρησε για τα Δένδρα όπου και προπονήθηκε πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα.

Σημειώνεται πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα και με την όσο το δυνατόν ταχύτερη παραλαβή από την ΕΠΟ της «μπλε» κάρτας του, θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με την λαρισινή ομάδα, φορώντας τη φανέλα με το Νο 27!

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Σέρχιο Φαμπιάν Νούνιες Ρόσας, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γεννημένος στις 30 Ιουνίου του 2000 στην πόλη Παϊσαντού και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Πενιαρόλ. Προωθήθηκε με εισήγηση του σπουδαίου Ντιέγκο Φορλάν και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2020, πραγματοποιώντας το επίσημο αγωνιστικό ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Πενιαρόλ στις 16 Αυγούστου του 2020, στη νίκη με 2-0 επί της Boston River.

Τον Απρίλιο του 2021 δόθηκε δανεικός στην Τσερίτο, για να επιστρέψει στην Πενιαρόλ τον Ιανουάριο του 2022, μετρώντας συνολικά έως τώρα 28 επαγγελματικές συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, τις περισσότερες με την κυρίως ομάδα του, με τελευταία στις 10/10/22 κόντρα στην Plaza Colonia.

Έχει ύψος 1.79 και διακρίνεται ιδιαίτερα για την ενέργεια που βγάζει στο παιχνίδι, την διαρκή κίνηση στο χώρο και τον έλεγχο της μπάλας".

TAGS ΑΕΛ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ