ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ανέβασε φωτογραφία με την εξόφληση της επιταγής

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ËÁÌÉÁ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ËÁÌÉÁ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε φωτογραφία με την εξόφληση της επιταγής των 24.000€ που οδήγησαν στη μη έναρξη του αγώνα με τη Λαμία, ενώ αναφέρθηκε στην "έκπληξη" του ταμία της ΕΠΟ, Περικλή Λασκαράκη, για τη σφράγιση αυτής της επιταγής.

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ δημοσιοποίησε με print screen την εξόφληση της επιταγής των 24.000€, η σφράγιση της οποίας είχε ως αποτέλεσμα να ανακληθούν δέκα δελτία παικτών της και να μην ξεκινήσει ποτέ το προγραμματισμένο για το Σάββατο (6/2) παιχνίδι με τη Λαμία, για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η θεσσαλική ΠΑΕ , από εκεί και πέρα, ανέφερε πως ο Αλέξης Κούγιας δεν κατάφερε να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και με τον εκτελεστικό γραμματέα της, Αλέξη Δέδε, και πως αυτός που του απάντησε ήταν ο ταμίας, Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος "εξέφρασε την έκπληξη του για την σφράγιση αυτής της επιταγής, διαβεβαιώνοντας τον κ. Κούγια ότι ενώ αυτός είναι ο μόνος αρμόδιος να δώσει εντολή για την σφράγιση της επιταγής".

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

H ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω winbanking, μόλις ο οικονομικός διευθυντής κ. Χριστακόπουλος επέστρεψε στην Λάρισα από την Λαμία, από τον τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς κατέθεσε στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Π.Ο. το ποσό των 24.000€ και εξόφλησε την περιβόητη επιταγή, που το βρώμικο κύκλωμα στην Ε.Π.Ο. χρησιμοποίησε ως αιτιολογία για να ανακαλέσει δύο ώρες, πριν από την έναρξη του αγώνα ΛΑΜΙΑ – ΑΕΛ, τα δέκα δελτία των επίλεκτων διεθνών ποδοσφαιριστών μας, για να μην αγωνισθούν στον σημερινό αγώνα.

ΑΕΛ: Ανέβασε φωτογραφία με την εξόφληση της επιταγής

Στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Τράπεζα Πειραιώς υπάρχουν και μέχρι αυτή την στιγμή 34205,19€ και εφόσον ενημερωνόμασταν από την Ε.Π.Ο., όπως συνήθως μας ενημέρωναν όλα αυτά τα χρόνια για την σφράγιση μιας μεταχρονολογημένης επιταγής, δεν θα είχαμε κανένα λόγο να μην την εξοφλήσουμε.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τα στοιχεία που αποδεικνύουν το υπόλοιπο των διαθεσίμων χρημάτων στο λογαριασμό της, καθώς και το καταθετήριο που αποδεικνύει, ότι από τον λογαριασμό της στην Τράπεζα ότι από τον λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς κατατέθηκαν πριν από λίγο τα χρήματα στον λογαριασμό της Ε.Π.Ο..

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένο και ο οποίος δεν απαντά στις κλήσεις του, αλλά και με τον εκτελεστικό γραμματέα της Ε.Π.Ο. κ. Δέδε, ο οποίος επίσης δεν απαντά.

Στον Δέδε ο κ. Κούγιας απέστειλε γραπτό μήνυμα το περιεχόμενο του οποίου θα δημοσιοποιήσουμε αύριο εφόσον ο Δέδες δεν επικοινωνήσει με τον κ. Κούγια.

Ο μόνος ο οποίος απήντησε στις κλήσεις του κ. Κούγια είναι μόνο ο Ταμίας της Ε.Π.Ο. κ. Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος και εξέφρασε την έκπληξη του για την σφράγιση αυτής της επιταγής, διαβεβαιώνοντας τον κ. Κούγια ότι ενώ αυτός είναι ο μόνος αρμόδιος να δώσει εντολή για την σφράγιση της επιταγής, αφού προηγουμένως ενημερωθεί η ΠΑΕ και είτε δεν την αντικαταστήσει, είτε δεν την εξοφλήσει, αυτός δεν έδωσε καμία εντολή και ότι έγινε, έγινε με εντολή του Αλέξη Δέδε, χωρίς ποτέ αυτός να ενημερωθεί και να το εγκρίνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΛ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ