ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον Ουκρανό στόπερ Μαξίμ Μαξιμένκο

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον Ουκρανό στόπερ Μαξίμ Μαξιμένκο
Ο Μαξίμ Μαξιμένκο με τη φανέλα της ΑΕΛ, αμέσως μετά τις υπογραφές AEL FC

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Ουκρανού κεντρικού αμυντικού, Μαξίμ Μαξιμένκο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών.

Η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΛ συνεχίζεται. Το βράδυ της Τρίτης (19/1) οι βυσσινί ανακοίνωσαν τον 30χρονο Ουκρανό στόπερ, Μαξίμ Μαξιμένκο. Είναι γεννημένος στις 28/5/1990, έχει ύψος 1,82 και υπήρξε διεθνής με την U18 της χώρας του. Ξεκίνησε από τη Σαχτάρ και συνέχισε σε Krymteplitsa Molodizhne (Ουκρανία), Tiraspol (Μολδαβία), Stal Alchevsk (Ουκρανία), Desna Chernigiv (Ουκρανία), Spartaks Jurmala (Λετονία) και Kolos Kovalivka (Ουκρανία).

Η ανακοίνωση:

"H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ομάδας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής Maksym Maksymenko.

H ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί την ιδιοκτησία και την διοίκηση της ουκρανικής ομάδας KOLOS KOVALIVKA και ιδιαίτερα τον τεχνικό διευθυντή της Artem Zasyadvovk, γιατί χωρίς την δική του βοήθεια αυτή η μεταγραφή δεν θα είχε ολοκληρωθεί.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί ιδιαίτερα και την κα Πρόξενο στο Κίεβο Δομάγια Μαρία, η οποία βοήθησε αφάνταστα ώστε να λυθούν γραφειοκρατικά προβλήματα, τα οποία καθυστέρησαν και θα καθυστερούσαν ακόμα περισσότερο την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή".

Photo credits: ael fc

TAGS ΑΕΛ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ