ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε Ουρουγουανό φορ και Βολιβιανό στόπερ

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε Ουρουγουανό φορ και Βολιβιανό στόπερ
Ο Ματίας Ακούνια με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ματίας Ακούνια AEL FC

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Ουρουγουανού επιθετικού Ματίας Ακούνια και αυτή του 28χρονου Βολιβιανού στόπερ Αντριάν Χουσίνο.

Λάτιν μεταγραφές στην ΑΕΛ, η οποία το βράδυ της Κυριακής (17/1) ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Ουρουγουανού επιθετικού Ματίας Ακούνια (1.74, 28/11/1992) και αυτή του 28χρονου Βολιβιανού στόπερ Αντριάν Χουσίνο (1.85, 9/7/1992).

Η ανακοίνωση για τον Ακούνια:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η απόκτηση για τα επόμενα 2,5 χρόνια του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστού Acuna Maciel Mathias Alexander. O ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Montevideo Wanderers FC.

Ο Acuna Maciel Mathias Alexander είναι 28 ετών και αγωνίζεται σαν επιθετικός. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Λάρισα και θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις".

Η ανακοίνωση για τον Χουσίνο:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η απόκτηση για τον επόμενο 1,5 χρόνο του Βολιβιανού διεθνούς ποδοσφαιριστού Jusino Cerruto Adrian Johnny.

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε Ουρουγουανό φορ και Βολιβιανό στόπερ
Ο Χουσίνο με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ματίας Ακούνια AEL FC

O ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Bolivar FC και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βολιβίας. Ο Jusino Cerruto Adrian Johnny είναι 28 ετών και αγωνίζεται σαν στόπερ. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Λάρισα και θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις".

TAGS ΑΕΛ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ