ΑΕΛ

ΑΕΛ: "Να παίξουμε αύριο με την ΑΕΚ"

Το Αλκαζάρ καλυμμένο από χιόνι πριν το ΑΕΛ - ΑΕΚ εξαιτίας της κακοκαιρίας Μήδεια.
Το Αλκαζάρ καλυμμένο από χιόνι πριν το ΑΕΛ - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της υποστηρίζει ότι μπορεί να εγγυηθεί πως η αναμέτρηση με την ΑΕΚ μπορεί να διεξαχθεί την Δευτέρα (15/2, 17:15), αλλιώς οποιαδήποτε άλλη απόφαση των διαιτητών θα είναι παράνομη.

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Λάρισα λόγω της "Μήδειας" και για αυτό το λόγο είναι ανοικτό το ενδεχόμενο αναβολής στο ΑΕΛ - ΑΕΚ (14/2, 17:15). Μάλιστα, το δελτίο καιρού προβλέπει ακόμα μεγαλύτερες χιονοπτώσεις.

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της τόνισε ότι πράγματι το γήπεδο είναι ακατάλληλο για να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή. Την ίδια ώρα, υποστηρίζει ότι μπορεί να εγγυηθεί τη διεξαγωγή του αγώνα τη Δευτέρα (15/2, 17:15), αναφέροντας ότι οποιαδήποτε άλλη απόφαση των διαιτητών και της διοργανώτριας αρχής, θα είναι παράνομη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, μπορούμε να εγγυηθούμε, λόγω του ότι διαθέτουμε τα απαραίτητα μέσα και τους ανθρώπους, το γήπεδο μας να είναι έτοιμο για να διεξαχθεί ο αγώνας μας απέναντι στην ΠΑΕ ΑΕΚ αύριο 15/2/2021 το απόγευμα και ώρα 17:15, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση των διαιτητών και της διοργανώτριας αρχής, θα είναι παράνομη και δεν θα είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτή από εμάς και επιφυλασσόμενα να προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα.

Ο διαιτητής, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, αφού επιθεωρήσει το γήπεδο, το οποίο πράγματι αυτή την στιγμή είναι ακατάλληλο, να ορίσει ως ημέρα και ώρα έναρξης του αγώνα την αυριανή αντίστοιχα και δεν μπορεί να πάρει καμία άλλη απόφαση.

Το ίδιο πρέπει να κάνει και η διοργανώτρια αρχή.

Ήδη η χιονόπτωση έχει σταματήσει και η ΕΜΥ προβλέπει για αύριο μία ιδιαίτερη καλή ημέρα για την Λάρισα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ