ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η διαδικασία εκχιονισμού του ΟΑΚΑ

Οι προσπάθειες εκχιονισμού του ΟΑΚΑ
Οι προσπάθειες εκχιονισμού του ΟΑΚΑ ΠΑΕ ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ και οι υπεύθυνοι του ΟΑΚΑ ξεκίνησαν τη διαδικασία εχιονισμού του ΟΑΚΑ, προκειμένου να είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Βόλο (30/01).

Η ΑΕΚ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από την κακοκαιρία "Ελπίδα", καθώς πλην του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα το έστρωσε για τα καλά και στο ΟΑΚΑ, το οποίο η Ένωση χρησιμοποιεί σαν έδρα της.

Οι άνθρωποι του συλλόγου από κοινού με τους ανθρώπους του Σταδίου έχουν ξεκινήσει ήδη τις εργασίες εκχιονισμού του αγωνιστικού αλλά και του περιβάλλοντα χώρου, προκειμένου αυτός να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Βόλο (30/01, 17:15, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ανέφεραν ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά, ωστόσο είναι αισίοδοξοι ότι τα πάντα θα είναι έτοιμα, παρά το πολύ χιόνι που έχει ρίξει στο ΟΑΚΑ. Το σημαντικότερο είναι να πέσει το ύψος του χιονιού που καλυπτει τον αγωνιστικό χώρο αυτή τη στιγμή ώστε να καθαριστεί το υπόλοιπο χωρίς να υπάρξει φθορά στον χλοοτάπητα.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ