ΑΕΚ

ΑΕΚ - Βόλος: Χωρίς κόσμο το ΟΑΚΑ

Το σήμα της ΑΕΚ στο σημαιάκι του κόρνερ στο ΟΑΚΑ
Το σήμα της ΑΕΚ στο σημαιάκι του κόρνερ στο ΟΑΚΑ PHOTO CREDITS: INTIME

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Βόλο την Κυριακή χωρίς τη στήριξη ούτε των 1.000 φίλων της όπως έχει δικαίωμα, εμμένοντας στη θέση για μη διαχωρισμό των φιλάθλων.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι δεν θα ανοίξει τις θύρες για την αναμέτρηση με τον Βόλο στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League Interwetten στο Ολυμπιακό Στάδιο (30/1, 17:15, Cosmote Sports 1HD, live από το SPORT24).

Η Ένωση θεωρεί ότι δεν μπορεί να διαθέσει με δίκαιο τρόπο τις 1.000 θέσεις που δικαιούται με βάση τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και προτιμά τη διεξαγωγή του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είχε καθαριστεί απ' το χιόνι, ύστερα από τις προσπάθειες του συνεργείου της ΑΕΚ, υπό την επίβλεψη του συντηρητή της ομάδας για τον τάπητα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

"Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί και ο κυριακάτικος αγώνας της ομάδας μας με τον Βόλο ΝΠΣ (ΟΑΚΑ, 17.15). Όπως από την πρώτη στιγμή είχε διευκρινίσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν πρόκειται να κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία μόλις 1.000 θεατών στις εξέδρες".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ