ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η Σπέτσια σώθηκε και αγοράζει τον Βέρντε

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÖÇ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÖÇ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η νεοφώτιστη Σπέτσια εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Serie A και αυτό σημαίνει ότι ο Ντάνι Βέρντε ανήκει αυτομάτως πλέον στην ιταλική ομάδα, με την ΑΕΚ να βάζει στα ταμεία της επιπλέον 600 χιλιάδες ευρώ από την παραχώρησή του.

Ο Βέρντε πανηγύρισε με τη Σπέτσια και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, μετά τη νίκη επί της Τορίνο με 4-1, για την 37η αγωνιστική της Serie A.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τον 24χρονο Ιταλό μεσοεπιθετικό έναντι 500 χιλιάδων ευρώ, ενώ στους όρους που συμφωνήθηκαν υπήρχε υποχρεωτική οψιόν αγοράς, ύψους 600 χιλιάδων ευρώ, αν η ομάδα της Λιγκούρια παρέμενε στην κατηγορία.

Αυτό επετεύχθη, επομένως η ΑΕΚ θα καρπωθεί αυτό το ποσό, φτάνοντας συνολικά τα 1.1 εκατομμυρίου ευρώ από την παραχώρηση του Ιταλού μεσοεπιθετικού.

Η Ένωση είχε κάνει δικό της τον Βέρντε το καλοκαίρι του 2019, αποκτώντας τον από τη Ρόμα. Με τη φανέλα της Ένωσης έπαιξε 38 φορές, έχοντας απολογισμό από έξι γκολ και ασίστ. Φέτος με την Σπέτσια έπαιξε 23 φορές, πετυχαίνοντας επτά γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ