SUPER LEAGUE 2

ΑΕΚ Β' - Κηφισιά 2-2: Η Ένωση έκλεισε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις της στη Super League 2

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κηφισιά
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κηφισιά INTIME

Η ΑΕΚ Β' αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κηφισιά στο Σεραφείδειο, στο τελευταίο της παιχνίδι στη Super League 2. Γκαρσία και Γιούσης χρίστηκαν σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τους Τετέι και Παπασάββα.

Η ΑΕΚ Β' ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τη Super League 2 με εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Κηφισιά στο Σεραφείδειο για την 33η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Νίκου Παναγιωτάρα άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Τζούντα Γκαρσία, με τους φιλοξενούμενους να "απαντούν" με τον Τετέι στο 33ο λεπτό.

Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν πολύ κοντά στο να ανακτήσουν το προβάδισμα στο σκορ, όμως η προσπάθεια του Μπάμπη στο 45ο λεπτό κατέληξε στο δοκάρι του Αντωνόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η Ένωση έφτασε πολύ κοντά στο 2-1, όμως το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε ο Μιτάι πέρασε λίγο άουτ, βρίσκοντας και το δοκάρι του Αντωνόπουλου. Στο 64' ο Γιούσης κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 2-1.

Πέντε λεπτά μετά η Κηφισιά έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια με σουτ του Παπασάββα εκτός περιοχής στο 68ο λεπτό. Διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ Β' ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 52 βαθμούς, ενώ η Κηφισιά έχει δύο λιγότερους και την τελευταία αγωνιστική θα αναμετρηθεί με την Καλαμάτα στο Μιχάλης Κρητικόπουλος.

ΑΕΚ Β': Θεοχάρης, Κάτσικας, Κορνέζος (35′ λ.τ Αρβανίτης (51′ λ.τ Μπούσης), Λάτσι, Μιτάι, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Γιούσης, Γκαρσία, Ιατρούδης, Παρράς.

Κηφισιά: Αντωνόπουλος, Σμπώκος, Αρτυματάς, Σωτηράκος, Παλασέφσκι, Παπασάββας, Παυλάκης, Ρέντζης, Πρίτσας, Τετέι, Καλλέργης.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ