SUPER LEAGUE 2

ΑΕΚ Β' - Καλλιθέα 0-3: Άλωσε με τριάρα το Σεραφείδειο και έμεινε ζωντανή για την πρωτιά

Ο Άντονι Μουνιέ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε
Ο Άντονι Μουνιέ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε INTIME NEWS

Η Καλλιθέα διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες της για την πρωτιά στον νότιο όμιλο της Super League 2, επικρατώντας με 3-0 της ΑΕΚ Β' στο Σεραφείδειο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ο Άντονι Μουνιέ που πέτυχε δύο γκολ.

Η Καλλιθέα έγινε η πρώτη ομάδα που παίρνει διπλό στο Σεραφείδειο, επικρατώντας της ΑΕΚ Β' με 3-0 σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Super League 2. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση της πρωτιάς στον νότιο όμιλο, έχοντας πέντε βαθμούς λιγότερους από τον Λεβαδειακό, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες στις δύο εστίες, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να επικρατήσουν στο τέλος. Αρχικά πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε δύο γκολ του Μουνιέ στο πρώτο μέρος.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός με ωραίο πλασέ νίκησε τον Χατζηεμμανουήλ πλασέ έπειτα από γύρισμα του Μάλτσι στην περιοχή, ενώ τέσσερα λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Μανθατή να του μοιράσει την ασίστ με γύρισμα από τα δεξιά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός με ωραίο πλασέ ξανά έκανε το 2-0.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα στο 45', όταν ο Μουστακόπουλος έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Μουνιέ που έφευγε στην αντεπίθεση, είδε την κίτρινη που ήταν η δεύτερη και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσιντώνης στο 56'. Ο Μάλτσι έκλεψε την μπάλα από τον Μπάμπη στη μεσαία γραμμή, είδε την κίνηση του επιθετικού της Καλλιθέας και του μοίρασε την μπάλα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-0.

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κορνέζος, Λάτσι (46′ Μπούσης), Μιτάι (66′ Μιτάι), Μουστακόπουλος, Μπάμπης (78′ Ρουκουνάκης), Γερολέμου, Τζούντα Γκαρσία, Κοσίδης (78′ Ιατρούδης), Γιούσης (55′ Ευθ. Χριστόπουλος).

Καλλιθέα: Στρέζος, Ρώσση, Τσιντώνης (68′ Χασαμπένγκοβιτς), Μπουλούλης (77′ Ντιμίτριους), Χατζηδίμπας, Βασιλούδης, Σαντάνα (68′ Βογιατζής), Μουνιέ (62′ Νάτσης), Κυνηγόπουλος (77′ Κωστίκα), Μανθάτης, Μάλτσι.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ATHENS KALLITHEA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ