SUPER LEAGUE 2

ΑΕΚ Β' - Εργότελης 1-1: Πήραν τον βαθμό οι Κρητικοί

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Εργοτέλη
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Εργοτέλη INTIME

Η ΑΕΚ Β' έμεινε στο 1-1 με τον Εργοτέλη, με το σκορ να διαμορφώνεται στο πρώτο ημίχρονο, χάρη στα τέρματα των Τζούντα Γκαρσία και Κόνραντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η ΑΕΚ Β' αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 2, ένα παιχνίδι που διεξάχθηκε στο Ελ Πάσο, μιας και η Ένωση είναι σε αναμονή της χορήγησης αδείας για το Σεραφείδιον. Η Ένωση άνοιξε το σκορ με έναν κεραυνό του Τζούντα Γκαρσία από μακρινή απόσταση στο 16ο λεπτό.

Οι Κρητικοί απάντησαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόνραντ. Ο Μπουτσάκης έκανε την επέλαση μέσα στην περιοχή και πριν βρεθεί απέναντι από τον Γκίνη, ο Λάτσι τον έκοψε αντικανονικά.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το γκολ που θα χαρίσει το τρίποντο, με την Ένωση να χάνει σημαντική ευκαιρία με τον Κοσίδη στο 90+1' με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Παρρά, ωστόσο ο Τσέλιος μπλόκαρε την μπάλα. Με αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ Β' παραμένει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς, με τον Εργοτέλη να είναι έβδομος με 28.

ΑΕΚ Β': Γκίνης, Κορνέζος, Ραντόνια, Μιτάι (71′ Γεωργέας), Λάτσι (46′ Γιαννούτσος), Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης, Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία, Παρράς, Γκολφίνος (71′ Κοσίδης).

Εργοτέλης: Τσέλιος, Ντουμάνης (71′ Κατσούρι), Σερβιλάκης, Μίκο, Σαρρής (59′ λ.τ Κόλα), Μπουτσάκης (83′ Νεράλ), Πέϊος, Βουτσάς, Κοκκίνης (71′ λ.τ Κουτάντος), Κόνρααντ (83′ Πατρινός), Άμπι.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ