ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μπήκαν οι Τσιγκρίνσκι και Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα
Ο Νέλσον Ολιβέιρα EUROKINISSI SPORTS

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Νέλσον Ολιβέιρα προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα σήμερα (13/05) και θα είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Στην ΑΕΚ έχουν αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, προκειμένου να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν.

Στη σημερινή (13/05) προπόνηση της Ένωσης, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Νέλσον Ολιβέιρα να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αφήνοντας πίσω τους τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσαν.

Το ίδιο θα συμβεί με τους Λόπες, Κρίστιτσιτς και Λιβάι Γκαρσία, οι οποίοι αύριο (14/05) θα δοκιμάσουν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα και να είναι και αυτοί διαθέσιμοι κόντρα στον Άρη, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Όλεγκ Νταντσένκο έκανε θεραπεία. Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στα Σπάτα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ