ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τράβηγμα στον προσαγωγό ο Σιντιμπέ, χτύπημα στο δάκτυλο ο Μουκουντί

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στο Λεβαδειακός - ΑΕΚ
Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στο Λεβαδειακός - ΑΕΚ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROKINISSI SPORTS

Οι Τζιμπρέλ Σιντιμπέ και Αρόλντ Μουκουντί απουσίασαν από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην OPAP Arena. Ο Γάλλος μπακ υπέστη τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό, ενώ ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός δέχθηκε χτύπημα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού.

Η ΑΕΚ άφησε πίσω της το παιχνίδι με την Κηφισιά και πλέον επικεντρώνεται στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τη Super League. Η προετοιμασία ξεκίνησε με προβλήματα καθώς από την προπόνηση απουσιάσαν οι Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Αρόλντ Μουκουντί.

Ο Γάλλος μπακ έπαθε τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο Καμερουνέζος στόπερ έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενός χτυπήματος που είχε δεχθεί στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού. Δεν πρόκειται για σοβαρό χτύπημα, αλλά θα φανεί πώς θα πάει τις επόμενες μέρες, από πλευράς πόνου και διαχείρισής του.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν με την Κηφισιά έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ