ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το ταξίδι των δύο τροπαίων που κατέκτησε η Ένωση συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα

ΑΕΚ: Το ταξίδι των δύο τροπαίων που κατέκτησε η Ένωση συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

Ταξίδι σε διάφορα σημεία της Ελλάδας συνεχίζουν τα τρόπαια της Stoiximan Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, τα οποία κατέκτησε η ΑΕΚ φέτος, προκειμένου να φτάσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους οπαδούς της Ένωσης. Οι επόμενοι σταθμοί.

Η ΑΕΚ έκλεισε τη σεζόν 2022-23 με ονειρικό τρόπο, πραγματοποιώντας το εγχώριο double. Η δίψα του κόσμου της Ένωσης παραμένει ωστόσο μεγάλη. Για αυτόν ακριβώς το λόγο οι άνθρωποι της ομάδας φρόντισαν τα δύο τρόπαια, πρωταθλήματος και Κυπέλλου, να ταξιδέψουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, προκειμένου να φτάσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους οπαδούς.

Μετά τα Τρίκαλα, οι δύο κούπες θα μεταφερθούν σε Αίγιο, Αρκαδία, Άμφισσα, Αλεξανδρούπολη, Σουφλί και Κομοτηνή.

"Το ταξίδι των δύο τροπαίων που κατέκτησε η ΑΕΚ τη σεζόν 2022-23 συνεχίζεται. Το τρόπαιο του πρωταθλήματος θα φιλοξενηθεί σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου και αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου από την ΑΕ Αιγίου και θα βρίσκεται στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου από τις 6 το απόγευμα της Τρίτης μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης.

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου θα βρεθεί στην Αρκαδία, όπου θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση της ΑΕΚ Τρίπολης στον μουσειακό χώρο του συλλόγου στο γήπεδο "Αναστάσιος Μουκάκης" στην προσφυγική συνοικία των Φιλικών (17.00-21.00).

Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος θα παρουσιαστεί στους φίλους της ΑΕΚ στην Άμφισσα την Τετάρτη 7 Ιουνίου σε εκδήλωση που θα διοργανώσει η τοπική Λέσχη Φίλων ΑΕΚ (17.30) στο Δημαρχείο της Άμφισσας στην Πλατεία Κεχαγιά. Η εκδήλωση αυτή θα συνδυαστεί με παράλληλη δράση από τον Σύλλογο Αιμοδοτών "Χάρισε ζωή, γίνε και εσύ δότης μυελού των οστών".

Από την ερχόμενη Παρασκευή τα δύο τρόπαια θα βρεθούν σε Αλεξανδρούπολη, Σουφλί και Κομοτηνή", αναφέρει η σχετικά ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ