ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το πρόγραμμα του Αλμέιδα, οι επαφές με τους παίκτες και η πρώτη συνέντευξη Τύπου

Ο Ματίας Αλμέιδα στην OPAP Arena
Ο Ματίας Αλμέιδα στην OPAP Arena INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα περίμενε την επικύρωση της πρόσληψής του για την ΑΕΚ προκειμένου να αρχίσει τις κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του. Πώς η συμμετοχή ή όχι της Ένωσης στην Ευρώπη επηρεάζει την προετοιμασία, ποια τα δύο πλάνα του Αργεντινού και τι θα συμβεί με τη μόνιμη εγκατάστασή του στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ έχει περάσει και τυπικά στην εποχή του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός ανακοινώθηκε από την Ένωση και έχει σηκώσει τα μανίκια για να ξεκινήσει τη δουλειά.

Ο Αλμέιδα ήδη από τις ημέρες που ήταν στην Ελλάδα είχε όλα τα στοιχεία που είχε ζητήσει για τους νέους παίκτες του, μαζί φυσικά με τη δουλειά που έκανε ο ίδιος στη μελέτη του ρόστερ, και έτσι μετά την επίσημη έναρξη της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο μπαίνει στη διαδικασία των κατ' ιδίαν επαφών με καθένα εξ αυτών.

Ήδη ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ έχει έτοιμα δύο πλάνα προετοιμασίας με διαφορετικές ημερομηνίες ανάλογα με το τι θα συμβεί με την έξοδο στην Ευρώπη, δεδομένης της αβεβαιότητας που επικρατεί στον Άρη. Τα συγκεκριμένα πλάνα είχαν προετοιμαστεί μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, το τελευταίο δηλαδή που παρακολούθησε όσο ήταν στη χώρα μας.

Ανάλογα λοιπόν με το τι θα συμβεί με την Ευρώπη, θα καθοριστεί και η μόνιμη εγκατάστασή του στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του και φυσικά το επιτελείο του.

Η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίασή του στους δημοσιογράφους θα γίνει λίγο πριν από την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Βέβαια υπάρχει το σενάριο να οριστεί νωρίτερα, λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει από τα ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής. Πολλοί δημοσιογραφικοί οργανισμοί σε ΗΠΑ, Μεξικό και Αργεντινή έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για συνεντεύξεις, μιας και η είδηση της πρόσληψής του απασχόλησε αρκετά το καθημερινό ρεπορτάζ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ