ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το πρόγραμμα προπονήσεων των παικτών στις πρώτες μέρες του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Το πρόγραμμα προπονήσεων των παικτών στις πρώτες μέρες του Αλμέιδα
Στιγμιότυπο από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα INTIME

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα χρόνια με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει ήδη φιξάρει το πλάνο προπονήσεων στην πρώτη του εβδόμαδα, πριν από τη μεταβάση της Ένωσης στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα (04/07) ο Γαλανόπουλος.

Η ΑΕΚ έχει επιστρέψει από χθες στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του νέου της τεχνικού, Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος μάλιστα παραχώρησε και την πρώτη συνέντευξη Τύπου στην Ελλάδα, μετά το πέρας της πρώτης προπόνησης την Κυριακή.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης προπονήθηκαν σε τέσσερα ξεχωριστά γκρουπ στη χθεσινή (03/07), τη σημερινή αλλά και την αυριανή προπόνηση. Από τις 9 που ξεκινάει η προπόνηση μέχρι και τις 10:30 που είναι η προβλεπόμενη ώρα ολοκλήρωσης του προγράμματος (φυσικά δεν είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί στις 10:30). Όταν το ένα γκρουπ βρίσκεται στο γήπεδο, οι υπόλοιποι ακολουθούν πρόγραμμα εντός των εγκαταστάσεων. Στην προπόνηση της Δευτέρας (04/07) ο Γαλανόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (06/07) όπου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση μαζί με τους διεθνείς που απουσιάζαν από τις πρώτες προπονήσεις, οι δύο ομάδες θα ακολουθήσουν κανονικό πρόγραμμα, όπως και την Πέμπτη. Την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν σε πρόγραμμα με διαχωρισμό σε δύο γκρουπ, ενώ ο Αλμέιδα χορήγησε ρεπό στους παίκτες του για το σαββατοκύριακο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Άλκμααρ από τις 12 έως τις 29 Ιουλίου, όπου θα δώσει τρία φιλικά προετοιμασίας, στις 16 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Γκενκ στην έδρα της στο Βέλγιο και στη συνέχεια ακολουθούν τα παιχνίδια με τη Φόλενταμ στις 22 Ιουλίου και την Ουτρέχτη στις 27 Ιουλίου.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ