ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τo πλάνo του Χιμένεθ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Τo πλάνo του Χιμένεθ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται να έχει κατασταλάξει στα περισσότερα πρόσωπα της ενδεκάδας για τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19.00, COSMOTE SPORT 3 HD).

Αντίστροφα μετά η ώρα για το δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Η Ένωση ηττήθηκε με 1-0 στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ και το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (19.00, COSMOTE SPORT 3 HD) θα κυνηγήσει την ανατροπή της κατάστασης στην Τούμπα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση και μένει να δούμε σε ποιο θα κατασταλάξει με το 4-3-3 και το 3-5-2 να είναι τα δύο εναλλακτικά συστήματα που μπορεί να παρατάξει την ομάδα του.

Εάν επιλέξει το πρώτο ο Τσιντώτας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Βασιλαντωνόπουλος δεξιά στην άμυνα, στο αριστερό άκρο ο Λόπες και οι Τσιγκρίνσκι - Σβάρνας θα συνθέτουν το αμυντικό δίδυμο.

Για την τριάδα του κέντρου φαβορί είναι οι Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος και Σιμάνσκι με τον Σάκχοβ να διεκδικεί κι εκείνος μία θέση στην ενδεκάδα. Αριστερά στην επιθετική τριπλέτα θα είναι ο Μάνταλος, δεξιά ο Τάνκοβιτς και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Εάν τελικά επιλέξει το 3-5-2 τότε εκείνος που θα θυσιαστεί είναι ο Τάνκοβιτς με τον Νεντελτσιάρου να παίρνει τη θέση του και να μπαίνει δίπλα στους Τσιγκρίνσκι και Σβαρνα για να συνθέσει την αμυντική τριάδα.

Βασιλαντωνόπουλος και Λόπες θα πάρουν τις δύο πλευρές, η τριάδα του κέντρου θα μείνει ως έχει και ο Μάνταλος θα είναι εκείνος που θα βρεθεί κοντά στον Ανσαριφάρντ.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Μανόλο Χιμένεθ να προχωρήσει σε μία έκπληξη από αυτές που συνηθίζει.

TAGS ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ