ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το εντυπωσιακό γκράφιτι του Μάνταλου στο χωριό του στην Κομοτηνή

Ο Πέτρος Μάνταλος
Ο Πέτρος Μάνταλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος έγινε γκράφιτι στο γήπεδο του χωριού του στην Κομοτηνή, με τους ανθρώπους της ομάδας Πόντου Θρυλορίου να τιμούν τον αρχηγό της ΑΕΚ.

Ο Πέτρος Μάνταλος κατάγεται από το χωριό Υφαντές Ροδόπης. Ο Πόντος Θρυλορίου, που χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο του χωριού, θέλησε να τιμήσει τον αρχηγό της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας με ένα πολύ όμορφο γκράφιτι.

Ο Έλληνας επιθετικός, που εμφανίζεται με τη φανέλα της Ένωσης αλλά και αυτήν της γαλανόλευκης κοσμεί πλέον τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Ο Πέτρος Μάνταλος έγινε γκράφιτι και κοσμεί τα αποδυτήρια του γηπέδου του χωριού του, Υφαντές Ροδόπης
Ο Πέτρος Μάνταλος έγινε γκράφιτι και κοσμεί τα αποδυτήρια του γηπέδου του χωριού του, Υφαντές Ροδόπης

"Η ομάδα μας, την οποία έχω την τιμή να διοικώ ως πρόεδρος,ο Πόντος Θρυλορίου εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας την ανάδειξη και την διαφήμιση που παρέχει η φυσιογνωμία του ποδοσφαιριστή Πέτρου Μάνταλου για την Κομοτηνή και την γενέτειρα του το χωριό Υφανταί που χρησιμοποιεί η ομάδα μας ως έδρα, αλλά και την συγγένεια που υπάρχει με μέλη και ποδοσφαιριστές της ομάδος μας, προχωρήσαμε στην δημιουργία γκράφιτι με τις εικόνες του ώστε να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι μεγαλύτεροι το πώς ξεκίνησε και πού έχει φθάσει στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Πέτρος", ανέφερε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Κακουλίδης.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ