ΑΕΚ

ΑΕΚ: Την Τρίτη το απόγευμα στην Αθήνα ο Νταντσένκο

Ο Όλεγκ Νταντσένκο
Ο Όλεγκ Νταντσένκο 2021 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Ο Όλεγκ Νταντσένκο αναμένεται την Τρίτη το απόγευμα στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Όλεγκ Νταντσένκο στην ΑΕΚ. Ο Ουκρανός μπακ αναμένεται το απόγευμα της Τρίτης (26/01) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 26χρονος αμυντικός πρόκειται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Ρούμπιν Καζάν, με την Ένωση να διατηρεί και οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Νταντσέσκο είναι ένας παίκτης που δεν αρέσκεται μόνο στο να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας αλλά που του αρέσκεται να προωθείται (εξού και οι 5 ασίστ που μετράει ήδη στο ρωσικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν και που τον φέρνουν στην κορυφή των αμυντικών της λίγκας), με τους κιτρινόμαυρους να θεωρούν πως με τα χαρακτηριστικά που έχει το παιχνίδι του είναι ο κατάλληλος για να καλύψει επάξια τη συγκεκριμένη θέση μαζί με τους Μπακάκη και Ραντόνια.

Σημειώνεται πως είναι διεθνής με την Κ21 της εθνικής Ουκρανίας με την οποία έχει απολογισμό 21 συμμετοχές και 3 γκολ ενώ στην Ρουμπίν ανήκει από το καλοκαίρι του 2019 οπότε και τον απέκτησε με μεταγραφή από την Σαχτάρ.

Photo Credits: 2021 Efrem Lukatsky/Associated Press

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ