ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θα κάνει πίσω ο Χιμένεθ για τον Νταντσένκο;

Ο Όλεγκ Νταντσένκο με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα κόντρα στον Άρη για την Super League
Ο Όλεγκ Νταντσένκο με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα κόντρα στον Άρη για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Μετά και τη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ίσως ο Μανόλο Χιμένεθ αναγκαστεί να δει διαφορετικά την περίπτωση του Ουκρανού Όλεγκ Νταντσένκο. Ίσως όμως και όχι. Σήμερα, στο ματς με τον Απόλλωνα, θα έχουμε μια πρώτη ιδέα.

Τη δική του εκδοχή για τους λόγους που έφεραν το Δημήτρη Μελισσανίδη μέχρι την πόρτα του σπιτιού του, έδωσε χθες ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA. Απέδωσε τον προβληματισμό του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ στις απώλειες παικτών λόγω τραυματισμών και όχι στις επιλογές του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο, οι οποίες είναι αλήθεια ότι προκάλεσαν εκνευρισμό στο αφεντικό της ΠΑΕ.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SPORT24, μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν προς συζήτηση παρουσία και του Παναγιώτη Κονέ, ήταν και ο συνεχιζόμενος αποκλεισμός (στα όρια της μεταγραφικής απαξίωσης) του νεοαποκτηθέντος Ουκρανού, Όλεγκ Νταντσένκο, για την προσθήκη του οποίου ο προπονητής έχει έως σήμερα δείξει με όλους τους αγωνιστικούς τρόπους, ότι διαφωνεί. Ωστόσο, ίσως πλέον αναγκαστεί να βάλει νερό στο κρασί του, καθώς για να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα, ο παίκτης πρέπει να παίξει και ναι κριθεί.

Σήμερα, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (19:30, 08/03, Novasports 1HD), θα φανεί αν ο Ισπανός έχει λάβει το μήνυμα ότι πρέπει να βάλει λίγο νερό στο κρασί του στη συγκεκριμένη υπόθεση και να δώσει χρόνο σε έναν παίκτη που αγοράστηκε και δεν είναι απλά ένας δανεικός ή αν θα επιμείνει στην επιλογή του Στράτου Σβάρνα για το δεξί άκρο της άμυνας. Κατά τα άλλα, η 11αδα μοιάζει με μετρημένα κουκιά:

Ο Αθανασιάδης θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, δεξιά θα ξεκινήσει έναν εκ των Νταντσένκο ή Σβάρνα και αριστερά ο Λόπες. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι σίγουρα ο Λάτσι και ένας εκ των Σβάρνα ή Νεντελτσιάρου. Μπροστά τους θα ξεκινήσουν οι Σάκχοφ και Σιμάνσκι και ένα κλικ πιο προωθημένος ο Μάνταλος. Στα φτερά θα χρησιμοποιηθούν λογικά οι Γκαρσία και Αλμπάνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ, σε διάταξη 4-2-3-1.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ