ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τέλος ο Τσιγκρίνσκι

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποιήσε ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, έπειτα από πέντε χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης.

Παρελθόν απ' την ΑΕΚ αποτελεί ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Η Ένωση ανακοίνωσε πως η συνεργασία της με τον Ουκρανό αμυντικό ολοκληρώνεται έπειτα από πέντε χρόνια, που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Τσιγκρίνσκι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ απ' το καλοκαίρι του 2016 όταν και αποκτήθηκε ως ελεύθερος απ' την Ντνίπρο. Με τη φανέλα της Ένωσης πραγματοποιήσε συνολικά 126 εμφανίσεις με πέντε γκολ και δύο ασίστ.

Τη φετινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, συμμετείχε σε 24 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις τα 16 εξ αυτών στη Super League Interwetten.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε τηλεφωνικά με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο, τονίζοντάς του πως είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και κεφάλιο στην ιστορία της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον διεθνή Ουκρανό αμυντικό Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στον σύλλογο στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε σε αυτόν.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι ένας από τους σημαντικότερους ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ. Ήρθε στην ομάδα μας τον Ιούνιο του 2016 από την Ντνίπρο και στα χρόνια που ακολούθησαν μέτρησε 83 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 23 στο κύπελλο και 20 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας σημαντική συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018. Συνολικά έπαιξε σε 126 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σκοράροντας 5 φορές.

Ντμίτρο, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ήδη ένδοξης καριέρας σου. Επιθυμία μας είναι οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον…

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ