ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τέλος ο Λόπες, με τη Β' ομάδα ο Νταντσένκο μέχρι να φύγει

Ο Έλντερ Λόπες απογοητευμένος μετά την άστοχη εκτέλεση πέναλτι
Ο Έλντερ Λόπες απογοητευμένος μετά την άστοχη εκτέλεση πέναλτι PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Άρχισαν οι εκκαθαρίσεις στην ΑΕΚ με τον Έλντερ Λόπες να ειδοποιείται την Κυριακή πως δεν υπολογίζεται ενώ ο Νταντσένκο θα βρεθεί στη Β' ομάδα μέχρι να φύγει.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Έλντερ Λόπες ο οποίος ειδοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (1/8) πως δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια και ξεκινάει η διαδικασία να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον ο Νταντσένκο ο οποίος συνεχίζει, μέχρι να βρεθεί λύση και με το δικό του συμβόλαιο, στη β’ ομάδα.

Δύο αποφάσεις που δεν σχετίζονται με την κουβέντα που θα είχαν οι Κονέ-Παπαδημητρίου με τους παίκτες της ΑΕΚ πριν την έναρξη της προπόνησης της Κυριακής αλλά έγιναν γνωστές νωρίτερα στους δύο ποδοσφαιριστές.

Τη Δευτέρα (2/8) το πρωί η ΑΕΚ Β ξεκινάει με ιατρικά και εργομετρικά και μέσα στην εβδομάδα θα οριστεί η πρώτη προπόνηση, Τετάρτη ή Πέμπτη και εν συνεχεία θα υπάρξουν και νέες αποχωρήσεις με παίκτες της πρώτης ομάδας, κυρίως νεαρούς, να πηγαίνουν στη Β' ομάδα.

Ο Αλέξανδρος Ξενικάκης στη συζήτηση με τον Ηλία Καλλονά το βράδυ της Πέμπτης είχε προαναγγείλει τις εξελίξεις που έρχονται.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ