ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τέλος ο Γιαννούτσος από την Ένωση μετά από 11 χρόνια

Ο Γιώργος Γιαννούτσος
Ο Γιώργος Γιαννούτσος INTIME

Ο Γιώργος Γιαννούτσος αποχωρεί από την ΑΕΚ και με ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτισε την Ένωση για έντεκα χρόνια παρουσίας του εκεί.

Ο Γιώργος Γιαννούτσος με ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτισε την ΑΕΚ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για έντεκα χρόνια.

O 23χρονος στόπερ αποτέλεσε μέλος των τμημάτων υποδομής της Ένωσης, ενώ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2016. Παραχώρηθηκε ως δανεικός σε Άλκη Ορόκλινη και Επισκοπή. Με την πρώτη ομάδα της Ένωσης έπαιξε συνολικά εννιά φορές, ενώ με τη δεύτερη στη Super League 2 συνολικά 23 φορές.

"Ένας ομορφος κύκλος 11 χρόνων έφτασε στο τέλος του. Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας και κυρίως που έζησα στιγμές οι οποίες θα μείνουν αξέχαστες και χαραγμένες στην καρδιά μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα,από τους προπονητές της ακαδημιας και της πρώτης ομάδας μέχρι και τα άτομα τα οποία εργάστηκαν καθημερινά για να εχω τα ρούχα τις μπάλες και ολα τα απαραίτητα ώστε να κάνω αυτό που αγαπώ. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον κόσμο αυτής της ομάδας και ευχομαι καλή συνέχεια", έγραψε ο Γιώργος Γιαννούτσος

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ