ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα παπούτσια που φορούσε ο Νάτσο Σκόκο τη σεζόν 2008-09 στο Μουσείο της OPAP Arena

Ο Νάτσο Σκόκο με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Νάτσο Σκόκο με τη φανέλα της ΑΕΚ INTIME

Τα παπούτσια που φορούσε ο Νάτσο Σκόκο στους αγώνες της ΑΕΚ ανήκουν από την Πέμπτη (7/7) στο Μουσείο της ομάδας, που βρίσκεται στην OPAP Arena, αφού ο φίλαθλος της Ένωσης τα παραχώρησε στον σύλλογο.

Στο Μουσείο της ΑΕΚ, που είναι στην OPAP Arena, θα βρίσκονται από την Πέμπτη (7/7), τα παπούτσια με τα οποία αγωνιζόταν στην ομάδα ο Νάτσο Σκόκο, αφού ο φίλαθλος της Ένωσης, ο οποίο μέχρι πρότινος τα είχε στην κατοχή του, τα παραχώρησε στον σύλλογο.

"Τα παπούτσια που φορούσε στους αγώνες της ΑΕΚ ο Νάτσο Σκόκο στην πρώτη σεζόν της παρουσίας του στην ομάδα μας (2008-09) ανήκουν από σήμερα στη συλλογή του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ. Ο φίλος της ΑΕΚ Ντέμης Βάρβογλης τα παραχώρησε ευγενικά και θα εκτεθούν μαζί με εκατοντάδες ακόμα ιστορικά κειμήλια!

Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Όσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο e-mail [email protected] υπ' όψιν των κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου", έγραψε συγκεκριμένα η ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ