ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα δύο ραντεβού με τον Άλβες και ο ρόλος του

Ο Μπρούνο Άλβες
Ο Μπρούνο Άλβες PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Πορτογάλος πρώην αμυντικός, Μπρούνο Άλβες, είχε δύο συναντήσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αναμένονται οι ανακοινώσεις του ρόλου του στην ομάδα.

Στις 16 του Μαΐου, το SPORT24 είχε αποκαλύψει τη σημαντική προοπτική συνεργασίας του Μπρούνο Άλβες με την ΑΕΚ και την πιθανή ένταξή του στο ποδοσφαιρικό οργανόγραμμα. Φαίνεται ότι μετά και τη δεύτερη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Πορτογάλος θα λάβει σημαντικό πόστο στην ΠΑΕ.

Το πρώτο ραντεβού των δύο είχε γίνει εκτός ΠΑΕ, στα γραφεία του προέδρου της ομάδας στον Πειραιά, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός, έφερε ακόμα πιο μπροστά την υπόθεση, ενόσω ο Άλβες βρισκόταν στην πατρίδα του για διακοπές. Επέστρεψε πριν από μερικές ημέρες και μετά από δεύτερη συνάντηση, απομένουν οι ανακοινώσεις για την ενεργοποίησή του στο club.

Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τις ισχυρές διασυνδέσεις

Αρχικά υπήρχε η σκέψη να μη δοθεί στον Άλβες ένας περιοριστικός ρόλος, σενάριο το οποίο επικρατεί ακόμα ως ένα από τα δύο πιο πιθανά. Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τη φιγούρα του, τις γνώσεις, την τεράστια πορεία και τις ισχυρές διασυνδέσεις που ''έχτισε'' μέσα από την σπουδαία καριέρα του, σε ρόλο ευρύτερων αρμοδιοτήτων.

Ενδέχεται λοιπόν να είναι ο ανώτερος όλων (ως αθλητικός ή εκτελεστικός διευθυντής αν αποφασιστεί αλλαγή στελέχους) ώστε τα πάντα να ''τρέξουν'' με διαφορετικό τρόπο στο αγωνιστικό κομμάτι, ίσως όμως να αξιοποιηθεί διαφορετικά, ως ένας αντίστοιχος Καρεμπέ του Ολυμπιακού, με πιο ελεύθερο ρόλο. Τα πάντα θα αναλυθούν όταν επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Φαίνεται ότι με την έλευση του Αλμέιδα, ο οποίος αναμένεται την Κυριακή στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιθυμεί και ένα πρώτο ξεκαθάρισμα αρμοδιοτήτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα (για αρχή) ώστε να ξέρει και ο Αργεντινός σε ποιους θα απευθύνεται και με ποιους θα συνεργάζεται στενά για το μεταγραφικό σχεδιασμό.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ