ΑΕΚ

ΑΕΚ: Συνάντηση κορυφής παρουσία Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην OPAP Arena
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην OPAP Arena INTIME

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα και τα υψηλόβαθμα στελέχη συναντήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής για να συζητηθούν θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Δύο εικοσιτετράωρα πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, όλα τα βασικά στελέχη της ΑΕΚ είχαν συνάντηση κορυφής, ενδεχομένως για να καθοριστεί και μεταξύ άλλων αν θα γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση στο φινάλε της χειμερινής περιόδου.

Σε αυτή τη συνάντηση έδωσαν το παρών -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα, ο τεχνικός διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι και ο εκτελεστικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ. Για να υπάρχει τέτοια απαρτία προφανώς και θα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο αγωνιστικό κομμάτι, δίχως αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι θα γίνει κάποια κίνηση στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Υπάρχουν πολλά ζητήματα στο τραπέζι, όπως το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για την αγορά ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, οι ανανεώσεις ή όχι συμβολαίων τα οποία εκπνέουν το καλοκαίρι, ασφαλώς και η πιθανότητα να γίνει κάποια κίνηση στο φινάλε των μεταγραφών για την ενίσχυση της ομάδας σε θέσεις που ο προπονητής θεωρεί ότι απαιτείται περισσότερη ποιότητα.

Το παράθυρο για την απόκτηση ενός στόπερ είναι ανοιχτό, όπως επίσης ανοιχτή είναι και η υπόθεση του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς την απόκτηση του οποίου έχει εισηγηθεί ο προπονητής, με τους Σαν Χοσέ Ερθκουέικς να ζητούν 2 εκατ. ευρώ και την ΑΕΚ να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση κοντά στο 1,5 εκατομμύριο. Εδώ και κάμποσες μέρες δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των δύο ομάδων, η οποία ενδέχεται να αναθερμανθεί.

Σε κάθε περίπτωση η συνάντηση αυτή παρουσία και του προπονητή προφανώς και δεν ήταν εθιμοτυπική και πιθανότατα να κρύβει ζουμί σχετικά με τις δράσεις θα μπορούσε να κάνει η ομάδα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ