ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στο πλευρό της Ένωσης Αραούχο, Στάνκοβιτς, Άμραμπατ και Σάκχοβ, θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη

Ο Αραούχο στην αναμέτρηση του Ιωνικού με την ΑΕΚ στη Νίκαια.
Ο Αραούχο στην αναμέτρηση του Ιωνικού με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Οι Αραούχο, Στάνκοβιτς, Άμραμπατ και Σάκχοβ που έμειναν εκτός της αποστολής της ΑΕΚ για το ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, ώστε να στηρίξουν από κοντά την ομάδα τους.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε την Τρίτη (18/1) στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι των πρώτων προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ (19/1, 19:00 COSMOTE SPORT 1, LIVE από τον SPORT24) χωρίς τους τραυματίες Αραούχο, Άμραμπατ, Σάκχοβ, Γαλανόπουλο και τους Βράνιες, Στάνκοβιτς που έμειναν εκτός.

Ωστόσο, οι τέσσερις εξ αυτών, Αραούχο, Στάνκοβιτς, Άμραμπατ και Σάκχοβ προγραμμάτισαν νωρίς την Τετάρτη (19/1) τις θεραπείες και τα ατομικά τους στα Σπάτα και κανόνισαν, έπειτα από συνεννόηση με τη διοίκηση, να πάνε στο αεροδρόμιο προκειμένου να πετάξουν για Θεσσαλονίκη, ώστε να βρεθούν πλευρό της ομάδας απόψε.

Οι ίδιοι ζήτησαν μόνο έναν άνθρωπο της ομάδας να τους παραλάβει, ενώ θα επιστρέψουν στην Αθήνα, κανονικά με την πτήση τσάρτερ της ομάδας.

Ο Στάνκοβιτς προπονήθηκε για μια ακόμα φορά κανονικά, ενώ οι Αραούχο και Άμραμπατ έχουν καλές πιθανότητες για να προλάβουν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Σάκχοφ θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Παρασκευή (21/01).

TAGS ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ