ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Στο γήπεδο μόνο με εισιτήριο, κανένας με πρόσκληση"

ΑΕΚ: "Στο γήπεδο μόνο με εισιτήριο, κανένας με πρόσκληση"
Στιγμιότυπο από το ζέσταμα και την ατμόσφαιρα των φίλων της ΑΕΚ INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επεσήμανε ότι η είσοδος στους εντός έδρας αγώνες της θα γίνεται μόνο με εισιτήριο και ότι δεν θα υπάρχουν προσκλήσεις.

Ξεκάθαρη τοποθέτηση σχετικά με τον τρόπο εισόδου των θεατών στην OPAP Arena έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζοντας πως αυτή μπορεί να γίνει μόνο με εισιτήριο καθώς δεν υπάρχουν προσκλήσεις.

Φυσικά, αυτό δεν αφορά μόνο τον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά όλα τα εντός έδρας ματς. Μάλιστα επισημαίνουν ότι θα ήταν άδικο να υπάρχουν προσκλήσεις από τη στιγμή που υπάρχουν φίλαθλοι οι οποίοι έρχονται από την επαρχία για να δουν τους αγώνες της ΑΕΚ κάνοντας πολλά επιπλέον έξοδα.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να επισημάνει και να τονίσει, πως προσκλήσεις για το ματς με τον Ατρόμητο δεν διατίθενται και δεν υφίστανται. Ο μόνος τρόπος για να βρεθεί κάποιος στο γήπεδο εφόσον δεν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, είναι μέσω της ηλεκτρονικής προπώλησης. Πρέπει επίσης να τονίσουμε πως τη στιγμή που χιλιάδες φιλάθλων μας από την επαρχία κάτοχοι διαρκείας ή κάτοχοι απλού εισιτηρίου για τον αγώνα, μπαίνουν σε μεγάλα επιπλέον έξοδα για να βρεθούν στην OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια, είναι άδικο και ως σκέψη ακόμη ειδικά για κόσμο από την Αττική να πιστεύουν πως θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο μέσω προσκλήσεων και να το προσπαθούν", αναφέρει η σχετική τοποθέτηση.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ