ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Γένσον, άγνοια δηλώνει η Ένωση

Ο Γενς Γένσον
Ο Γενς Γένσον JOSE BRETON/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ο Δανός μέσος, Γενς Γένσον βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή (24/06) προκειμένου να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με την ΑΕΚ. Άγνοια δηλώνει η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

Το SPORT24 σας ενημέρωσε από νωρίς για την υπέρβαση που προσπαθεί να κάνει η ΑΕΚ στην υπόθεση του Δανού μέσου, Γενς Γένσον, προσφέροντάς του ένα συμβόλαιο που θα αγγίζει το 1.000.000 ευρώ ετησίως.

Όπως φαίνεται, η προσπάθεια των διοικούντων φαίνεται πως αποδίδει καρπούς, αφού ο Γένσον βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις με την Ένωση. Βέβαια, από την πλευρά της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ υπάρχει άγνοια επί του θέματος.

Ο Γένσον, 29 ετών και 5 φορές διεθνής, έμεινε ελεύθερος από την ισπανική Κάντιθ, κλείνοντας έναν κύκλο διετίας. Καλύπτει κυρίως τη θέση "6" και πέρυσι έκανε 22 εμφανίσεις στη La Liga, με 60 λεπτά συμμετοχής ανά ματς, μοιράζοντας 1 τελική πάσα.

Είχε αρχίσει την καριέρα του στην Άαρχους κι από εκεί έφυγε για την Κόνιασπορ το 2016, κατακτώντας στην πορεία κύπελλο και σούπερ καπ. Σε τέσσερις σεζόν ξεπέρασε τον τριψήφιο αριθμό συμμετοχών (119), σκοράροντας 6 φορές.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ