ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Αργεντινή συνδέουν τον 31χρονο μέσο Ροντρίγκο Αλιέντρο με την Ένωση

Ο Ροντρίγκο Αλιένδρο
Ο Ροντρίγκο Αλιένδρο @ 2021 ANDRES LARROVERE / POOL AFP / AP IMAGES

Δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν ότι η ΑΕΚ είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 31χρονου Αργεντινού αμυντικού μέσου, Ροντρίγκο Αλιέντρο, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Την περίπτωση του 31χρονου αμυντικού μέσου, Ροντρίγκο Αλιέντρο, της Κολόν Σάντα Φε εξετάζουν στην ΑΕΚ, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής.

Το συμβόλαιο του Αλιέντρο εκπνέει στο τέλος του Ιουνίου και η ομάδα της Αργεντινής επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Μπόκα Τζούνιορς, ενώ όπως τονίζουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής υπάρχει και η δελεαστική πρόταση της ΑΕΚ, καθώς όπως αναφέρουν τον ζήτησε ο Ματίας Αλμέιδα.

Να σημειωθεί ότι η Ένωση θα πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές σε αυτές τις θέσεις, καθώς οι Σιμόες και Σάκχοφ είναι προς αποχώρηση μετά την ολοκλήρωση των συμβολαίων τους, ενώ "ψάχνεται" και η φόρμουλα για την αποχώρηση του Λε Ταλέκ.

Τη φετινή σεζόν ο Αλιέντρο έχει 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 ασιστ όντας ο βασικός χαφ της Κολόν. Οι Αργεντινοί τον είχαν αποκτήσει από την Ατλέτικο Τουκουμάν έναντι 800 χιλιάδων ευρώ το καλοκαίρι του 2019. Με την Κολόν έχει στεφθεί μια φορά πρωταθλητής και κυπελλούχος Αργεντινής.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ