ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Αγγλία συνδέουν την Ένωση με τον Γουίλσιρ

Ο Τζακ Γουίλσιρ με τη φανέλα της Άρσεναλ
Ο Τζακ Γουίλσιρ με τη φανέλα της Άρσεναλ © 2019 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Στην Αγγλία εμπλέκουν την ΑΕΚ ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος και "παροπλισμένος" από το καλοκαίρι.

Η λονδρεζική ιστοσελίδα "football.london" αναφέρει ότι η ΑΕΚ είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Μπόρνμουθ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πέραν της Ένωσης ενδιαφέρεται η ιταλική Μόντσα, αλλά και ομάδες της Championship. Ο 30χρονος Άγγλος μέσος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται μονίμως στις εγκαταστάσεις της Άρσεναλ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε 198 φορές, καθώς συμμετείχε σε προπονήσεις τόσο με την ομάδα νέων, προκειμένου να "βοηθηθεί" και για το δίπλωμα προπονητή που θέλει να ακολουθήσει για το μέλλον, αλλά και με την πρώτη ομάδα.

Μάλιστα ο Μικέλ Αρτέτα θα τον πάρει μαζί του στο Ντουμπάι, στη "μίνι-προετοιμασία" των Λονδρέζων η οποία ξεκινάει αύριο (27/01), ωστόσο θεωρείται απίθανο να τον υπογράψει, αν και ο ίδιος δεν θα είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις. Μάλιστα ο Γουίλσιρ θα ήθελε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του άμεσα και είναι διατεθειμένος να "κόψει στη μέση" την προετοιμασία του με την Άρσεναλ.

Πλην των "κανονιέρηδων" και της Μπόρνμουθ, έχει φορέσει και τις φανέλες της Γουέστ Χαμ και της Μπόλτον. Το καλοκαίρι το όνομά του συνδέθηκε και με τον ΠΑΟΚ. Με την εθνική Αγγλίας σε επίπεδο ανδρών έχει αγωνιστεί 34 φορές, έχοντας απολογισμό δύο γκολ. Δίχως αμφιβολία πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με βαρύ βιογραφικό, ωστόσο μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί σε τι κατάσταση είναι.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ