ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στα Σπάτα οι Μελισσανίδης - Τσιγκρίνσκι για την "πρώτη" της Ένωσης

Από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν
Από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν EUROKINISSI

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, βρέθηκε στην επίσημη "πρώτη" προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά, μαζί με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ήθελε να αποχαιρετίσει τους πρώην συμπαίκτες του, Απών από την προπόνηση ο Κρίστιτσιτς.

Η ΑΕΚ ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, ενώ νωρίτερα μέσα στη μέρα παρουσιάστηκε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων.

Στην επίσημη "πρώτη" της ομάδας στα Σπάτα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη και φυσικά του πρώην (πλέον) στόπερ της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Οι δύο άνδρες είχαν και σήμερα (16/06) ένα σύντομο τετ-α-τετ, όπου αντάλλαξαν ευχές για το μέλλον, με τον Μελισσανίδη να ευχαριστεί για μια ακόμα φορά τον 35χρονο Ουκρανό στόπερ, ο οποίος τίμησε την Ένωση, φορώντας τη φανέλα της για πέντε χρόνια.

Συγκεκριμένα ο κ. Μελισσανίδης ανέφερε στον Τσιγκρίνσκι: "Σε ευχαριστώ για όλα, είσαι από εκείνους τους παίκτες που τίμησαν αυτή τη φανέλα. Η πόρτα εδώ για σένα θα είναι για πάντα ανοιχτή, σε θέλουμε εδώ".

Ο Τσιγκρίνσκι απάντησε με τη σειρά του: "Εγώ οφείλω να σας ευχαριστήσω για όσα έζησα αυτά τα πέντε χρόνια. Πρόεδρε, ειλικρινά σεν έχω λόγια να σας πω πόσο ευγνώμων αισθάνομαι απέναντι στην ΑΕΚ και όσα μου προσφέρατε. Φεύγω αλλά είμαι σίγουρος ότι το μέλλον αυτής της ομάδας είναι πραγματικά εγγυημένο και σπουδαίο. Σας ευχαριστώ για όλα".

Απών από την "πρώτη" ο Κρίστιτσιτς

Ο Νέναντ Κρίστιτσις δεν έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Σέρβος χαφ επιθυμεί να επαναπατριστεί για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα, ενώ ούτε η παρουσία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ομάδας, με τον οποίο συνυπήρξαν στον Ερυθρό του αλλάζει τα σχέδια.

Στην ΑΕΚ ψάχνουν τη χρυσή φόρμουλα για να αποχωρήσει από την ομάδα ο Κρίστιτσιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχει πέσει το όνομα του Γκάγιτς του Ερυθρού Αστέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ως πιθανή "τράμπα" ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές.

Φωτογραφίες από την "πρώτη" της ΑΕΚ:

Ο αγιασμός στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα
Ο αγιασμός στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα EUROKINISSI


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ EUROKINISSI
Από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν
Από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν EUROKINISSI
Από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν
Από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν EUROKINISSI
Στιγμιότυπο από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ
Στιγμιότυπο από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ EUROKINISSI
TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ