ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στα ραντάρ της Ένωσης ο Εντσάμ

Ο Ολιβιέ Εντσάμ
Ο Ολιβιέ Εντσάμ DAVID VINCENT/ASSOCIATED PRESS

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 25χρονου Γάλλου μέσου της Σέλτικ, Ολιβιέ Εντσάμ, με την Ένωση να προσεγγίζει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεσμεύεται με τους "Κέλτες" με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, για την περίπτωση του οποίου σας είχε αποκαλύψει το SPORT24, συνεχίζει γοργά το κομμάτι των ενισχύσεων, καθώς εξετάζει την περίπτωση του 25χρονου Γάλλου μέσου της Σέλτικ, Ολιβιέ Εντσάμ.

Στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν ο Εντσάμ αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ με τη μορφή δανεισμού, με τους Μασσαλούς να μην ενεργοποιούν προς ώρας την οψιόν αγοράς για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση των ιθυνόντων της Ένωσης, καθώς "ψάχνεται" για να βρει ομάδα στην Αγγλία. Το συμβόλαιό του με τη Σέλτικ εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, επομένως οι "Κέλτες" θα πρέπει να τον παραχωρήσουν σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι, αν δεν θέλουν να τον χάσουν, άνευ αντιτίμου.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ