ΑΕΚ

ΑΕΚ σε Σιμόες: "Θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μας, σε ευχαριστούμε για όλα"

Ο Αντρέ Σιμόες πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βόλφσμπουργκ
Ο Αντρέ Σιμόες πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βόλφσμπουργκ INTIME

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τον (πρώην πλέον) αρχηγός της Αντρέ Σιμόες, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ένωση και έμεινε ελεύθερος μετά από επτά χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε το δικό της αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Αντρέ Σιμόες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος και δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Ο Πορτογάλος χαφ αποχαιρέτισε νωρίτερα σήμερα την ΑΕΚ και τη χώρα μας και οι κιτρινόμαυροι ανταπέδωσαν με μια θερμή ανάρτηση. Άλλωστε ο Σιμόες πέρασε επτά χρόνια στην ΑΕΚ, ήταν ένας εκ των αρχηγών της και είναι ο δεύτερος ξένος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής της, όλων των εποχών, πίσω μόνο από τον Τόνι Σαβέβσκι.

Με την Ένωση αγωνίστηκε συνολικά 226 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 11 γκολ και 7 ασίστ. Με την Ένωση κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο, ενώ συμμετείχε στο Champions League.

Ήταν βασικό γρανάζι της ομάδας στις επιτυχίες και σύντομα συμπεριλήφθηκε στο γκρουπ των αρχηγών, ενώ στην "πρόσφατη" ιστορία υπέγραψε την πρόκριση της Ένωσης στους ομίλους του Europa League με γκολάρα επί της Βόλφσμπουργκ.

"Για τις μεγάλες στιγμές, που ζήσαμε μαζί! Για την αφοσίωση και την προσφορά σου! Για τα επτά χρόνια, που φόρεσες και τίμησες τη φανέλα της ομάδας μας! Θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μας, Αντρέ! Σε ευχαριστούμε για όλα, αρχηγέ!", αναφέρει στην ανάρτησή της η Ένωση.

Εκτός από την ανάρτηση στα social media, η ΑΕΚ ανέβασε ένα βίντεο και στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο δείχνει τις καλύτερες στιγμές του "Σίμο" με την Ένωση. Τα γκολ που πέτυχε, τους πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες του και φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ