ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ρωγμώδες κάταγμα ο Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα στο 1-5 της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό
Ο Νέλσον Ολιβέιρα στο 1-5 της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος επιθετικός Νέλσον Ολιβέιρα υπέστη κάταγμα στο 10ο πλευρό και λογικά δεν θα προλάβει να αγωνιστεί άλλο φέτος. Κάτι που πάντως θα φανεί σε 2-3 εβδομάδες.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς ενώ αρχικά υπήρχε διάγνωση ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, εν τέλει υποβλήθηκε σε δεύτερο έλεγχο ο οποίος έδειξε ρωγμώδες κάταγμα στο 10ο πλευρό.

Τούτο συνεπάγεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 3 εβδομάδες και όταν θα επιστρέψει θα φανεί αν θα μπορεί να είναι διαθέσιμος για κάποια ή κάποιο ματς στο τέλος της σεζόν, αν δεν την χάσει ολοκληρωτικά.

Πριν από το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, πιθανότατα αύριο Παρασκευή, είναι πιθανόν να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα οι Τάνκοβιτς, Νταντσένσκο και Χριστόπουλος και μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται η επιστροφή του Μιχάλη Μπακάκη.

Ο Γεβγέν Σάκχοφ συνεχίσει να προπονείται κανονικά με την ομάδα και ίσως είναι έτοιμος να πάρει θέση στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ