ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προσπαθεί να πουλήσει Λιβάγια και Ολιβέιρα

Ο Λιβάγια και ο Ολιβέιρα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κραϊόβα για τα προκριματικά του Europa League το 2019.
Ο Λιβάγια και ο Ολιβέιρα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κραϊόβα EUROKINISSI SPORTS

Μόλις τρεις ημέρες πριν από το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία διεργασιών για τις πωλήσεις των Ολιβέιρα και Λιβάγια, αλλά και για αγορές και δανεισμούς. Το sport24.gr παρουσιάζει εκτενές ρεπορτάζ.

Η γαλλική Ναντ είναι η ομάδα που κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ, ύψους 300 χιλιάδων ευρώ, για την αγορά του Νέλσον Ολιβέιρα. Η αντιπρόταση της Ένωσης ήταν να ανέβουν οι Γάλλοι στις 700.000 ευρώ. Το θέμα παραμένει ανοιχτό ενώ υπάρχει κι άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο επιθετικό. Δεν αποκλείεται τους ημέρες να υπάρξει εξέλιξη με πώληση του ποδοσφαιριστή.

- Ο τελειωμένος από την ΑΕΚ Μάρκο Λιβάγια φέρεται ότι έχει συμφωνήσει με την τουρκική Τραμπζονσπόρ. Ωστόσο ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες προκύπτει και από τη γαλλική Σεντ Ετιέν. Οι άνθρωποι της ομάδας θα προσπαθήσουν αυτές τις ημέρες να τον παραχωρήσουν με πώληση ώστε να έχουν κάποιο κέρδος και να γλιτώσουν χρήματα από το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι.

- Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή επαφή με την Αλ Αχλί, ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, συζητώντας την παραχώρηση του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού Χνιντ με πώληση η δανεισμό και οψιόν αγοράς. Συμφωνώ σε μία τέτοια εξέλιξη είναι και ο προπονητής της ομάδας Μανόλο Χιμένεθ. Ενδιαφέρον προκύπτει και από την Αλ Ιτιχάντ.

- Ίσως και μέσα στην ημέρα να υπάρξει εξέλιξη με την υπόθεση του Αργεντινού αριστερού μπακ Εμάνουελ Ινσούα, καθώς έχει δοθεί άνωθεν εντολή να βρεθεί τρόπος ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι ήδη ενήμερη για τη δυσαρέσκειά της ομάδας προς το πρόσωπο του και από την πλευρά της έχει δίκιο να αισθάνεται θιγμένη επειδή το θέμα διοχετεύτηκε στον Τύπο, προτού ακόμα ενημερωθεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

- Συνεχίζεται η προσπάθεια για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ-χαφ, με την σημερινή ημέρα να είναι η πλέον κρίσιμη καθώς θα φανεί αν θα υπάρξει θετική εξέλιξη με τον Ουκρανό Όλεγκ Νταντσένκο, ή αν το θέμα Θα καεί οριστικά. Συζήτηση γίνεται επίσης με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Σκοπιανού οπισθοφύλακα Στέφαν Ριστόφσκι, με τους Πορτογάλους να ζητούν οψιόν αγοράς 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι, η οποία από την ΑΕΚ κρίνεται ως υπερβολική.

- Ανοιχτή κουβέντα υπάρχει και με τον Ερυθρό Αστέρα, για την πώληση του σέρβου κεντρικού μέσου Νέναντ Κρστίτσιτς. Είναι δεδομένη η επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί στην αγαπημένη ομάδα του, ενώ η ΑΕΚ αξιώνει το ποσό των 700.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

- Η ΑΕΚ έχει επίσης εντοπίσει τρεις περιπτώσεις τερματοφυλάκων που θα μπορούσαν να κάνω διάφορα και να καλύψουν τη μεγάλη τρύπα που προκύπτει κάτω τα δοκάρια της ομάδας, ωστόσο δεν έχει παρθεί ακόμα τελική απόφαση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το αν θα γίνει τέτοια κίνηση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ