ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρώτη συνάντηση Κουχάρσκι - Αλμέιδα στην Αθήνα, θέτουν επί τάπητος τα ανοιχτά θέματα

ΑΕΚ: Πρώτη συνάντηση Κουχάρσκι - Αλμέιδα στην Αθήνα, θέτουν επί τάπητος τα ανοιχτά θέματα
PRINTSCREEN

Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα θα παραμείνει στη χώρα μας για να συναντήσει από κοντά τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα την Κυριακή (29/5) με τους δύο άνδρες να βάζουν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα για το "χτίσιμο" της Ένωσης της επόμενης σεζόν.

Η ΑΕΚ από το απόγευμα του Σαββάτου (28/5) έχει βρει το νέο της τεχνικό διευθυντή στο πρόσωπο του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι από την Πολωνία. Ο 41χρονος ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα όπου είχε απευθείας επαφές με τους ανθρώπους της Ένωσης πριν πει το τελικό ναι θα παραμείνει στη χώρα μας και θα περιμένει την άφιξη του νέου τεχνικού της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός αναμένεται στην Ελλάδα την Κυριακή (29/5) το βράδυ ή το αργότερο τη Δευτέρα και οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν από κοντά για πρώτη φορά στην Αθήνα και να συζητήσουν για όλα όσα έχουν να κάνουν με την ΑΕΚ, το ρόστερ της επόμενης περιόδου και φυσικά όσα πρέπει να γίνουν στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Άλλωστε η Ένωση αναμένεται να προβεί σε ένα σωρό αλλαγές που έχουν να κάνουν και με το ρόστερ της με παίκτες να φεύγουν και να έρχονται στη διάρκεια του καλοκαιριού και όλα πλέον θα άπτονται των αποφάσεων των Κουχάρσκι και Αλμέιδα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ